Interieurfoto’s:

Zitje met kleur

Twee bruine en verweerde fauteuiltjes werden gerepareerd en met boterbloemkleurige leerverf geschilderd. De geel/oranje stoelen dempen het rood van het schilderij en overig meubilair en gaan een kleurrijk maar harmonieus huwelijk met elkaar aan.

 

↓↓↓ Scroll verder voor meer…↓↓↓

Woonkamer.

De ruime zithoek met lekker zachte kussens verbindt het binnen met het buiten.

Klassiek hoekje

In elk modern interieur past wel een klassiek hoekje. De manier van opstellen, de proporties en wat met elkaar gecombineerd wordt, luistert nauw. Pas op dat het geheel niet te kitscherig en goedkoop overkomt!

Eettafel Mondriaan stijl

De eiken eettafel werd zwart geschilderd, want te veel hout en rood rond de eettafel moesten gedempt worden. Op die manier geeft rood een warm gevoel zonder dat er onrust ontstaat.

Kantoor ZZP’er

Slaapkamer getransformeerd tot efficiënt ingericht kantoor.

Hal en garderobekast

De geel geschilderde hal met kleurrijke schilderijen aan de muur geeft iedereen die binnenkomt een warm en zonnig welkom. De spiegels verruimen de nauwe hal aanzienlijk.
Bijna elke hal heeft wel een nis. Voor deze nis werd een garderobekast ontworpen en op maat gemaakt. Om het luchtig te houden werden louvredeurtjes geplaatst. In de hoek tussen kast en muur werden afgeronde plankjes geplaatst; hierdoor lijkt de kast geïntegreerd met de rest van de entree.

Slaapkamer

Een joekel van een modern schilderij aan een groene muur? Het kan! Als men deze slaapkamer binnenloopt is dit kunstobject boven het bed toch wel een statement. De groene muur moest van de Feng Shui consulente, maar dit schilderij moest blijven…

TV in slaapkamer

De TV in de slaapkamer? Waarom eigenlijk niet? Minimale diepte om de loopruimte tussen het bed maximaal breed te houden, was de opdracht. Een zacht lavendelblauw zorgt ervoor dat de muur niet op je afkomt. Een stilistische grote tulp op de muur geschilderd met een klein schilderijtje rechts maken het geheel toch nog rustig en in harmonie.

Meterkast met tulp

Zelfs een saaie meterkast met brievenbus kan omgetoverd worden tot een eyecatcher.

Loft heer des huizes

Verbouwde zolder is een perfecte plek geworden om rustig een boek te lezen of te relaxen.

Voortuin

Een kleine voortuin werd een heerlijk terras.

Achtertuin

Gezellig borrelen in de achtertuin.

Verkoopstyling:

 

Verkoopstyling badkamer

Juist bij een verkoopstyling van de badkamer is het belangrijk dat alle persoonlijke spullen uit het zicht verdwijnen. Mooi gekleurde planten, zoals Orchideeën, doen het altijd goed. De badkamer is ‘hotelchic’ gestyled.

Verkoopstyling keuken

De keuken is maximaal opgeruimd. Belangrijke keukenaccessoires werden gegroepeerd; groene appels in een fruitschaal is het geheim van de vastgoedstylist.

Verkoopstyling slaapkamer

Een naaikamer werd een slaapkamer. Omdat de grote spiegelkast nog aanwezig was, is er een smal eenpersoonsbed geplaatst.

Muurschilderingen:

Muur voor en na

Een saaie witte muur moest een Marokkaans uiterlijk krijgen. Een waar kunstwerk waarin zelfs goudkleurige verf werd gebruikt.